lauantai 6. huhtikuuta 2013

Pannareita, sushia, punttista...

Nyt ne on testattu! Kohupannarit! Ja oli kuulkaa hyvää. Tuntuu uskomattomalta, että noin hyvää syntyy niinkin terveellisistä aineksista, kuin kahdesta munasta ja yhdestä isosta banaanista.



Koska kissa herätti mut taas kuudelta - kiva, näin lauantaiaamuna - olin ennen yhdeksää jo loihtinut herkkuaamiaisen pöytään ja tehnyt 6,5 km:n metsälenkin koirien kanssa. Aamiaiseni ydin on aina joko hedelmiä pilkottuna luonnonjugurtin kanssa, tai hedelmä/marja-jugurtti/rahkasmoothie. Tai kai sitä pitäisi maitopitoisuutensa vuoksi kutsua shakeksi tai pirtelöksi - ihan sama mulle! Tällä kertaa sen ja päivittäisen kananmunan rinnalla tarjoilin itselleni siis myös noita pannareita. Luksusta. Hiihtäjä, tuo sumuisten vuorien gorillamieheni, sai lisäksi pekonia ja munia. Tunsin itseni tuota kattausta laittaessani todella kiltiksi ja hyväksi vaimokkeeksi!



Tänään illalla pääsen muuten palkitsemaan itseni päivän siivoilujen, lenkkeilyjen ja treenin päälle sushilla. Pakko sanoa, että sitä onkin odotettu!!! Jos mulla onkin suuria tunteita esim. tuoretta leipää ja pullaa kohtaan, niin sushin kohdalla voidaan puhua suorastaan intohimoisesta suhteesta... Mistähän sekin johtuu?

Mutta nyt täytyy alkaa siivota kämppää. Hiihtäjä pisti jo YleX:n Matti Airaksisen Parasta ennen-soittolistankin pyörimään, joten ysärin tahtiin siivoushommiin...

PS. Matti Airaksisen radioshowta YleX:n sivuilta hakiessani tarttui katseeni Cristalin esittelyyn. Ihan aiheen vierestä pakko sanoa, että Cristal on ihana! (Tuntematta ihmistä nyt oikeasti ollenkaan, mutta viimeaikaiset tv-esiintymiset on saaneet mut vakuuttuneeksi tästä - ja ei, en todellakaan puhu mistään BB-hommista, koska niitä en ole seurannut...)


Edit.

Tämmösiä herkkuja sitä vaan syötiin, nam nam nam!



Tänään tuli tehtyä:

Aamu:
  • metsälenkki 70min
Iltapäivä:
  • crosstrainerilla n. 4km, 20min
  • salitreeni 55min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!