lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hyvä perse - myytti vai mahdollisuus?

Ennen kuin ymmärsin yhtään mistään treenaamiseen liittyvästä mitään - enkä siis väitä ymmärtäväni vieläkään kovin erityisesti - ajattelin, että hyvä takapuoli on yhtä kuin pieni, mielellään aika piukee ja sopusuhtainen kantajaansa nähden. No näin ajattelen edelleen, mutta olen huomannut lisänneeni tuohon listaan myös ne pyöreät muodot ja selkeän "erottovuuden" sivuprofiilissa. Vieläkään en kuitenkaan ymmärrän, miksi joillakin naisilla on ihan himo treenata ahteristaan sellainen omaa elämäänsä elävä uloke. Se kokoluokka tuntuu todella vieraalta...

No, mutta itsehän ajattelin että geneettisistä syistä ja verrattain aktiivisesta liikunnasta, sekä runsaasti nautituista sisäpyöräilytunneista (asiakkaan sekä ohjaajan ominaisuudessa) johtuen olisin päässyt tässä bootygenressä jotenkin VIP-jonon kautta sisään. Väärin. Päivitetyn Hyvä perse-barometrini mukaan olen kaukana ohituskaistasta, mutta en anna sen lannistaa. Aivan kuten heikon hartiaseutuni kohdalla, aion selättää myös tämänkin ongelman.

Tätä kuvaa olen viljellyt varmaan parikin kertaa täällä, mutta se on kaikilta osin niin hyvä esimerkki minun silmääni ihanasta ja terveen näköisestä, treenatusta kropasta.


Kuva kopsattu Pinterestin kuvatulvasta.

Kaverin kanssa jo puhuttiin, että mennään kokeilemaan Elixian uusi Bootylicious-treeni, kunhan se meidän salilla vaan alkaa. Pienesti olen skeptinen, koska monesti nää tunnit ei vaan saa aikaan samanlaista kaikkensa antamista, kuin salilla saavuttaisi. Mut ehkä pitää mennä tekemään täysillä, eikä himmailla. Sitä odotellessa kaivelin linkkivarastoista jotain sopivaa pyrstötreeniä ja enköhän vaan taas löytänyt itseäni Terhin ja Emmin blogista. Onko se muuten kuinka säälittävää, että kolmekymppisenä kuvittelee voivansa päästä samaan kuntoon, kuin blogimaailmassa hehkuvat parikymppiset kissat?

No anyhow, Emmi oli postannut siis hyvältä kuulostavan jalkapainotteisen kiertoharjoittelutreenin heidän blogiinsa:


Ohjeet siis Emmiltä heidän blogistaan.

Ajattelin aloittaa treeniviikon tolla. Lisäksi löysin tähän Emmin ohjeeseen lisäksi Nanalta Super Fit Me!-blogista täydennystä. Lisää faktaa pepputreenistä ja -muokkauksesta etsinnässä koko ajan, eli jos sulla on joku älyttömän hyvä pyrstötreenisetti takataskussasi, älä emmi jakaa sitä :) Kiitos!

Hissuksiin olen tätä aamua aloitellut, hitaasti heräten ja koko eläinlauman kanssa sängyssä painien. Meillähän on siis kaksi kissaa ja kaksi koiraa. Jälkimmäiset kaksi lähtevät kanssani mökille tänään viettämään harmaasta säästä huolimatta grillikauden avajaisia. Hiihtäjä on sukulaisineen mennyt sinne jo ennalta, mutta minä jäin poikkeuksellisesti vielä kotiin saadakseni niitä rästihommia pois alta. Ja tottahan minä niitä eilen sitten sainkin tehtyä! Hyvä minä!

Pakko laittaa tähän kuva nyt aamiaisestani, sillä bongasin vastaavan kuvan Sirpan blogista. Hänessä on jotain tosi samaa muutoinkin kuin minussa, mutta tuo MeNaiset aamiaisen kyljessä oli niin hauska yhtäläisyys että naureskeltiin sitä jo yhdessäkin.. Se nautitaan pieninä palasina joka aamu, kunnes uusi lehti kolahtaa postilaatikkoon!

Basilika toimii jugurtin, rahkan ja hedelmien kanssa täydellisesti. Uskokaa pois! :) Myös smoothieissa
ja pirtelöissä ihan must. Ja taas toi näkkäri tuolla... Se ei ole voita mitä siinä on päällä!!!

Tänään saatan päästä möksällä lenkille, mutta vain kävelemään vaikka toisin suunnittelinkin. Toisaalta, nyt jos olisin nopea, ehtisin äkkiä käydä juoksemassa puolisen tuntia, käydä suihkussa ja kasata kamat ennen kuin kyyti saapuu. Hmm...... Toisaalta eilen oli tiukempi treenipäivä myös juoksun osalta, koska juoksin illalla ekaa kertaa muutamaan viikkoon sen tunnin (miten mä kuvittelen juoksevani vielä loppukesästä jonku puolimaratonin kun en nyt juokse kuin max tunnin lenkkejä..?) ja aamulla oli se Randy Couture-haaste.. Nooo, katsotaan. Kuitenkin lähtökohtaisesti tää viikonloppu menee nyt muutaman tunnin päästä harakoille, koska tulee syötyä ja juotua ja löhöiltyä. Ja valvottua, mikä ei oo sen parempi juttu sekään.

Hyvää viikonloppua ja motivaationtäyteisiä treenejä kaikille! Muistetaan myös levätä! :)

2 kommenttia:

  1. Vähän repesin tolle aamiaiselle, Again! Ja sillä iällä ei ole juuri niin mitään merkitystä! (itse täytin juuri 25, perässä tullaan!)Hyvää alkanutta viikkoa sulle!!!!

    VastaaPoista
  2. Niin, ikä on vain numero! Ja muita latteuksia... :) Kyllä mulla on VÄHÄN ollut jo kriisin tynkää ajoittain. 30 on niin paljon. Niin vanha! Ja sitten ei kuitenkaan.. Ja olisinko mielummimn 20... Ei, apua, en olisi! Mukavaa viikkoa sulle myös!!

    VastaaPoista

Kiitos!