torstai 4. huhtikuuta 2013

Minäkin haluan kohuherkkuja!

Kaikki puhuvat niistä, nimittäin KOHUPANNAREISTA, jotka pitävät sisällään vain kahta yksinkertaista ainesosaa; banaania sekä kananmunia. Miten tällaista ei ole tullut ajatelleeksi itse? Menee NIIN kokeiluun viikonloppuna!

Bongasin tämän nimenomaisen kohuherkun eräältä Hesarin bloggaajalta, joka oli bongannut ne Jannalta, joka taas oli bongannut ne Kädenvääntöä-blogista - jonne ne olivat päätyneet TasteSpottingista. Ja oi autuutta, TasteSpotting!!! Pelottavan diippiä koukuttumista heti ensi silmäyksellä, must say.

Koska eilinen meni karkkipussin kanssa sohvalla - tosin erinomaisessa seurassa ja ihanan yllätysvieraan ansiosta hymyssä suin - otin heti aamusta itseäni niskasta kiinni pääsiäiskatastrofin kadottamiseksi. Kävin siis aamulenkin jälkeen tekemässä kunnon treenin salilla ja hien määrästä päätellen pääsiäisen possuilu oli todellakin jo tehnyt tehtävänsä. Yäk.

Mut come on, banaania ja kananmunaa - haloo, mitä muuta ihminen tarvii tullakseen onnelliseksi? Ehkä kourallinen marjoja, vähän rahkaa tai Luonto-jugua ja se on siinä!

PS. Miten ihminen voi tulla näin iloiseksi yhdestä reseptistä?!

PPS. Maailma on täynnä hyviä ja innostavia blogeja, mutta yhden sellaisen haluan nostaa esille erityisesti. Fit you too!-blogin Katri on ihan huippu ja idoliainesta. Koitan saada listattua tohon sivuun muutkin, joita seurailen, mut Katri.. <3 Kävin just kaivelemassa Katrin jutun palautusjuomista syyniin, sillä mietin kuumeisesti uuteen palkkariin siirtymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!