keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Appelsiinisuklaaoksennus @ kymppikerho

Yäääk! Ostin loman kunniaksi suklaata lentokoneeseen. Fazerin uutta appelsiini-crisp-tummasuklaata. Söin liikaa ja nyt voin TOSI pahoin. Miksi? Tähän pystyy luultavasti vai nainen - etenkin, kun tuo helkutin appelsiinisuklaa ei edes ole mielestäni erityisen hyvää. Ja koko ajan kelaan et jos täs olis porkkanoita, söisin niitä. Mut ei, neiti syö paskaa suklaata.

No, eipä tarvii enää taas hetkeen syödä suklaata!!!

Mepäs ollaan nyt tosiaan lentokoneessa! Lento pääsi lähtemään tunnin myöhässä huonon sään vuoksi, mikä on sinänsä jännittävä syy slotille kun ulkona paistoi jo silloin aurinko... :)

Parin tunnin kuluttua olemme kuitenkin Roomassa, mikä tuntuu hurjalle ja uskomattomalle tämän yhtä härdelliä ja stressiä sisältäneen talven jälkeen! Vihdoinkin relax!!

Luin muuten Baniinalta niin innostavan juoksutreenipostauksen, et on ehkä pakko lähtee lenkille jo tuolla reissussakin. Sykemittarin se kyllä melkeen vaatis..

Nooo, mut matka jatkuu. Harmi etten saa tästä puhelimen selaimesta jostain syystä lisättyä kuvia lainkaan. Parit pakolliset prosecco- ja pastakuvat olisin kyllä postannu... Ciao ciao! ;)

4 kommenttia:

  1. Hyi, lentokoneessa ei kannattais syödä mitään makeeta, tulee vaan paha olo! Suolasia herkkuja vaan naamariin.
    Hauskaa reissua!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet täysin oikeassa ja paluulennolle varaan mukaan jotain aivan muuta! :) Kiitos!

      Poista
  2. Appelsiini-crisp -tummasuklaa?!?! :O Miksei tästä oo kerrottu mulle! Heti kauppaan! nimim. appelsiinisuklaanrakastaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. marya, ainakin Ärrillä oon nähnty tai ainakin lentokentillä nyt myynnissä. Ihan hyväö joo sinänsä, mut vähäisesti herkuttelevalle se oli ihan hullu ostos - miksei sit sen kerran ku syö jotain tollasta, söis jotain mistä tulee edes hyvä olo tai jonka maku kolahtaa kunnolla? :-D Mut appelsiinisuklaan ystävälle on varmasti tosi jeppiskamaa!

      Poista

Kiitos!