keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Megamotivaatiokuva ja -tarina!!!

Kuva Fitfarmin FB-sivulta

Fitfarmin tähänastisista onnistumistarinoista heidän Facebook-sivuillaan tämä jotenkin kosketti ja motivoi ihan superpaljon. En tiedä, saako tälleen kopioida sieltä ja kun en typyn nimeäkään kunnolla tiedä, paitsi kommenteista päätellen on nimeltään IINA, mutta nyt pakko hehkuttaa hänen onnistumistaan.

WOW, WOW ja WOW!!!
 
"Entisestä tupakoitsijasta, siiderinkittaajasta ja totaalisesta liikuntaa sekä ulkoilmaa vihaavasta sohvaperunasta kuoriutuikin fitnesspimu! Muutoksen laukaisi keväällä 2012 totaalinen havahtuminen siihen, mil...tä näytän valokuvissa ja miltä oma olo tuntui - raskaalta, onnettomalta ja katkeralta.

Yhden vuoden aikana tapahtui valtava muutos, aloitin kävelylenkeillä ja pyöräilemällä kesätöihin. Syksyllä 2012 liityin kuntosalin jäseneksi, sain aloittelijan ohjelman jota sitkeästi aloin noudattaa. Saliharrastus tempaisi totaalisesti mukanaan, voimat kasvoivat ja treenejä ei ikinä jäänyt välistä, mutta viikonloppujuhliminen sekä ruokavalio verottivat vielä tulosten näkymistä muille.

Tänä keväänä liityin viimeisillä opiskelijan penneilläni Fitfarmin 10 viikkoa kestävään Bikini Challenge -nettivalmennukseen joka kruunasi loistavasti alkaneen innostukseni liikuntaan ja terveelliseen elämään. Nyt on menossa vasta kuudes viikko valmennusta, senttejä on karissut huimat -30 ympäri vartaloa ja lihakset erottuvat lepotilassakin! Olo on mieletön, energinen ja suunnattoman onnellinen - erittäin ylpeänä itsestäni ja tyytyväisenä tehdystä työstä lähden heinäkuussa toteuttamaan suurta unelmaani astumalla vapaaehtoisena naisena asepalvelukseen! En olisi ikinä uskonut, että vuodessa voi tapahtua näin iso muutos!"
 
 
Minä olen todella.. hiljaa. Vaikuttunut. Wow. Tahdon! Pitäiskö sittenkin liittyä...? Sehän oli mielessä jo aiemminkin...
 
Tää on niin siisti onnistuminen ja menestystarina, etten pääse tästä nyt yli. Mikä kissa!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!