maanantai 13. toukokuuta 2013

Bootylicious, baby!!

No nyt se on kokeiltu - Bootylicious-ryhmäliikuntatunti Elixiassa. Se aloitettiin tällä:



Tuntihan on vain 30 minuutin mittainen, ei sisällä varsinaisia lämmittelyitä ja loppuunkin on ympätty vain parit perusvenyt. Tunti koostui kahdesta kahden sarjan mittaisesta treenistä, joiden välissä ehti ottaa huikkaa juomapullostaan ja ravistella kinttujaan, jos koki sille tarvetta. Treeniä tehtiin vuorotellen pakaraseudulla ja vuorotellen vatsaa.

Kyseessähän on todella nopea, osittain säätämiseen alussa menevä jumppa, jonka varaan en jättäisi omaa treenailuani - mutta joka oli kieltämättä ihan kivaa vaihtelua salilla pumppailuun ja ähkimiseen. Kävin ennen tuntia tekemässä nopeasti vähän yläkroppaa ja ihan tehnyt fiilis mulla kuitenkin epäilyksistäni huolimatta pyllytunnin jälkeen oli..

Suosittelen ainakin kokeilemaan, vaikka ei tuo minkään lihakimpaleen treeni ollut. Saattaa olla turhan kevyttä ja nopeaa.

Äitienpäiväviikonloppukin oli ja meni, enkä tehnyt treenirintamalla mitään mullistavaa - paitsi lauantaina ennen kampaajaa kävin tempomassa salilla jälleen sen Couturen Grappling Cirquit-treenin ja kokeilin käydä sunnuntaina juoksemassa - mutta siitä on mainittava muutama yksityiskohta.

1. Uusi kampaaja

Luottokampaajani huitelee jälleen maailmalla, joten kaverini suosituksesta uskalsin uudelle kampaajalle, vaikka edelliset kokeilut vieraalla ovat menneet puoskaroinnin puolelle ja päättyneet itkuun. Menin hoideltavaksi alla olevien kuvien kanssa ja sain mitä halusin I´m loving it!! Sweethairin Mia oli ihana ja hänen käsissään syntynyt tukka toimii. Parasta oli, että hänelle pystyi ihan suoraan sanomaan että ei silleen, vaan tälleen, ja mieluiten vielä vähän noin, ja kertomaan kampaamotraumoistaan ilman, että hän tuntui siitä ns. hermostuvan sen kummemmin.







2. Grillaus

Oikeesti - ollaan vasta toukokuussa ja musta tuntuu, että Hiihtäjä vasta lämmittelee grilliä ja alkaa päästä vauhtiin grillailuissaan. Meillä grillataan jumalauta ihan koko ajan.





3. Shoppailu

En ole aikoihin shoppaillut, koska ei ole ollut varaa tai aikaa - eikä sitä fyrkkaa nytkään oikeasti olisi ollut, mutta... Shoppailin silti. Se oli pienenä palana vaihteeksi varsin rentouttavaa ja terapeuttista. Tunsin olevani hetken aikaa melko urbaani, vaikka täältä korvesta sinne ihmisten ilmoille kuljinkin. Ja sopihan sitä kulkea ihmisten ilmoilla, kun oli hieno ja ihana uusi kesätukka! Sillä reissulla törmäsin mm. hämmentäviin DinSkon mainoksiin, joista yhdestä otin kuvankin. On epäreilua laittaa tällasia kuvia nälkästen, macaronseja halajavien pstoskeskushaahuilijoiden kiusaksi! Kurvasin nimittäin heti sisään putiikkiin ja jäljempänä näette, mitä päädyin ostamaan.





4. Pink Shoes

Jep. Nyt mullakin on sellaiset - shokkipinkkien jumppatossujeni lisäksi, omistan nyt myös pinkit korkkarit ja olen ihan rakastunut niihin. Mulla on onnettoman kokoset jalat, enkä saa Suomesta oikein mistään kokoisiani kenkiä. Nyt löysin sitten em. putiikin lasten osastolta nämä kuvan mukaiset pinkit korkkarit, kokoa 33. Pikkusen hiertää mieltä ajatus siitä, että tuen tuollaisten kenkien tuottamista lapsille - koska eihän nyt hyvänen aika tollasia kuulu lasten jaloissa olla..?! Mutta meikälle ne sopii ja tohkeissani köpöttelin niillä ympäri kyökkiä tehdessäni äitienpäiväkakkuja.




Semmosta. Jotenkin tahmee olo jaloissa koko ajan, ei meinaa juoksu kulkea. Motivaatiota olis, mutta tuntuu, että jalat ei vaan kulje. Pitänee fiksata syömispuolta kuntoon ja koittaa nukkua paremmin - molemmissa skarpattavaa, sen myönnän.

Aurinkoisin terkuin,
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!