keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kypäräostoksilla kaupungissa

Työmatkapyöräilystä innostuneena ostin itselleni kypärän. Sain niin kauhistuneita kommentteja kollegoilta, kun tajusivat minun pyöräilevän päivässä lähes 60 kilometriä - osittain maantien varressa - ilman kypärää, että alkoi ihan hävettää huolettomuuteni... Nyt asia on korjattu tällä:

Potta Intersportista

Olin muuten maanantaina pikkusiskoni luona yökylässä ja poljin poikkeuksellisesti kotoa sen vajaat 30km töihin, töistä illaksi 10km siskolle ja sama toisin päin tiistaina. Oli kivaa vaihtelua pyöräillä Helsingin halki ja etenkin uutta Baanaa pitkin - Linnunlaulua ja Tokoinrantaa unohtamatta.


Linnunlaulu
 
Tänään taukoa pyöräilystä ja tiedossa salitreeniä sekä lenkki kaverin kanssa. Alkaa olla muuten melko painostavia ilmoja tässä - kuumaa, ukkosen tunnetta ja ajoittain hirvittävän kosteaa keliä. Mutta en valita! Ei ärsytä yhtään, kun ihmiset hokevat tämän kesän olevan Rakkauden kesä 2013!, koska minustakin tuntuu hyvin vahvasti siltä.

Osaisko joku muuten suositella hyviä salihanskoja pienikätiselle, jotka eivät mielellään maksaisi ihan mansikoita?

Terkuin,
M

PS. Huomaako kukaan muu lähes herkistyvänsä näin kevätjuhlien korvilla, kun ulkona tuoksuu vuoroin kukkivat syreenipensaat ja kielot, tai leikattu nurmi? Tai koivut ja muut vasta lehdet tehneet lehtipuut? Niin ihania tuoksuja! Niin ihana alkukesä! Ja ylipäätään - ihana Suomen kesä. :)

Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!