maanantai 6. toukokuuta 2013

Blogihaaste. Ps. Miks ihmistä nälättää NÄIN paljon treenin jälkeen?

Oujeah, sain höpöhöpöhaasteen Fit you too!:n esimerkilliseltä Katrilta. Esimerkillinen nyt vaikka siksi, että hän tunnustautui just avoimesti maksalaatikkomuijaksi blogissaan - ja kutsuu tuota herkkuaan vielä lempeästi "maksikseksi". Ihanaa, että muillakin on mielitekoja ja hämmentäviä mieliruokia. :)

Täs tulee:

1. Mikä olisi parasta, mitä sinulle voisi vuoden sisään tapahtua? (Siis jotain realistista eikä esim. tutkimusmatka avaruuteen:D...)
- No näinhän EI sais sanoa, mutta lottovoitto olis kiva. Lähinnä sen takia, että olen Kelalle aika kivasti velkaa opintotukia ja -lainaa, jotka olis kiva saada pois niskasta ahistelemasta. Ne meinaan ahistelee aikalailla ajoittain. Mut ehkä myös joku sokeriallegia olis myös hyvä, koska pääsisin irti herkuista.

2. Onko sinulla jotain pahaa tapaa, josta joku(esim puoliso) huomauttelee aktiivisesti?
- Myöhästely. Eikä siitä huomauttele vain puoliso...

3. Mitä muuta lajia harrastaisit, jos saisit aikaa ja mahdollisuuden?
- Ratsastusta.

4. Mikä on lempivaatteesi ja miksi?
- Yöpaita, jonka sain pikkusiskolta ja -veljeltä toissa jouluna. Pitkät hihat, helma lattiaan asti. Täydellinen, nuhjunen, lämmin ja kotoisa. Voisin hiihdellä siinä koko ajan. Puolisoni pitää asusta lähes yhtä paljon, kuin myöhästelystäni..

5. 3 lemppariravintolaasi/annosta ja miksi?
- Farang / tasting menu, josta erityisesti: pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, karamellisoitua pähkinää, vihreä nahm jim - koska mikään ei vaan voi olla niin järjettömän hyvää, erilaista, uutta, täydellistä ja yksinkertaisesti kaikki makuaistit räjäyttävää.
- Lido di Ostiassa, Rooman lähellä tuli syötyä merenrantaravintolassa sellanen äyriäispasta, että vieläkin itkettää. Se oli rakkautta. Niin tuoreet raaka-aineet, täydelliset maut, upea miljöö.
- Benalmadenassa, Espanjan aurinkorannikolla oli paljon pelkkää shaibaa tyrkyllä ja brittien ylläpitämiä kuppiloita; mutta meidän omassa pikkukylässä sai niin yllättäen tajuttoman hyvää rapu- ja simpukkarisottoa, että mainitsen sen. Ah, niin hyvää!


Kysymykseni seuraaville:

1. Matkin - mainitse 3 lempiravintolaasi tai -annostasi?

2. Top3 elokuvat ja miksi?

3. Kun motivaatiopula iskee, mitä teet?

4. Mikä on mielestäsi ehdottomasti parasta treenimusaa?

5. Onko maailmassa vielä urheilulajeja, joita haluaisit kokeilla ja miksi?

Haastan:
Baniina - Anita


Jännää. Olen olevinaan pihnityttöjä, mutten muista yhtäkään ravintola-annosta, joka on nimenomaan lihaa, joka vetäis niin hiljaiseksi kuin nuo em. meren antimet.

Välimeren rannalla, Lido di Ostiassa Italiassa äyriäispasta näytti tältä.


Risotto Benalmadena Pueblo-style

Noin. Aika kaukana oli treenihenkisyys noista vastauksista. Noi vastauksethan antaa musta kuvan, että makaan pieruverkkareissa sohvalla kaiket päivät ja haaveilen erilaisista hiilari- ja äyriäispitosista aterioista, joita vois mahdollisesti syödä silloin tällöin hepan selästä käsin. Nice!!

Ruoasta päästäänkin kätevästi siihen, että mä en tajua mitä tehdä tälle tolkuttomalle nälälle, mikä treenin jälkeen tulee?! Tein noin 1,5 tunnin treenin, jonka jälkeen vedin palkkarin ja siitä 1-2h sisään söin. Ei riitä. Kuten usein muulloinkin, menee tunti ja tekee mieli syödä kokonainen ruisreikäleipä, pussi pähkinöitä, kana suurinpiirtein sulkineen ja vielä parit hedelmät päälle. Mikään ei riitä!! Missä vika? Joo, päivällä oon usein syönyt huonosti, koska en ehdi syödä, mutta treenin jälkeen palkkari + ruoka. Miksei se riitä? Miksi aina saa mennä nälissään nukkumaan tai vaihtoehtoisesti repsahtaa kauheeseen ahmimiseen?

Nimimerkillä "Vedin just kaks kourallista Bran Flakeseja"

5 kommenttia:

  1. hehee, kiitos haasteesta! Pyrin toteuttamaan tämän tässä joskus! :D

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos paljon :)! En tiedä olenko mä nyt aina niin kauheen esimerkillinen, mutta maksis on vaan niin hyvää!

    Farang ja Gaijing on kyllä omatkin suosikkiravintolat! Se Gaijinin "Pork bun" on kyllä aivan taivaallisen hyvää ja oikeastaan mikä tahansa :D!
    Kaksi kertaa ollaan syötä maistelumeny Gaijinissa ja kerran Farangissa, ehkä kokonaisuutena Farang oli parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että Farang ja Gaijing on niitä harvoja paikkoja, joissa ruoka ei maistu näennäisesti hyvältä vain koska ne on niiden safkoja. Tiedätkö, ku jotkut maistuu silleen lähes illusiomaisesti hyviltä olevinaan aina, kun niiden PITÄÄ maistua hyviltä, koska on kyseessä just THE mesta. Mutta noista kahdesta en ole kyllä kuullut koskaan, että olisi ollut huonoa ruokaa. Päin vastoin - täydellistä, upeeta, mahtavaa... :)

      TULI KAUHEE HIMO NYT SIIHEN NIIDEN MAISTELUMENUUN... Aaaaaargh!

      Poista
  3. Mä en tajua myöskään mun nälkää treenien jälkeen. Yleensä mulla on aika harvoin nälkä jos oon syönyt ihan normaalisti, mutta treenin jälkeen, huolimatta siitä mitä on syönyt ennen treenejä, on aivan järjetön nälkä. Maha kurnii jo melkein monesti treenien lopussakin. En oo keksinyt vielä ruokaa mikä täyttäisi sen verran, että treenien jälkeen pystyy vielä hetken olemaan ajattelematta ruokaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Essi! Ihanaa ja samalla harmillista, etten ole ainoa ja että joku muukin kärsii samasta ongelamasta. Mulla kans maha alkaa huutaa jo pukkarissa ja kaukana on se ominaisuus, joka toisilla on, ettei heti pystyisi esim. treenin päälle syömään. Minä kyllä pystyn :D Ja paljon!!

      Poista

Kiitos!