lauantai 25. toukokuuta 2013

Jumppatuhkimo edelleen ilman kenkiä

Nyt en tiedä, itkeä vai nauraa.

Me siis ajoimme toiseen kaupunkiin (eli Lohjalle) Sportia-urheilutarvikeliikkeen perässä, toiveissani löytää sieltä netistä bongaamani kengät. No, ensinnäkään koko Lohjalla ei ollut missään kaupoissa minun jalkaani sopivia kenkiä. Kaikki olivat liian isoja. Lisäksi sain - tietenkin onneksi - kuulla myyjiltä ihan suoraan katselleeni vääriä kenkiä. Ne ovat kuulemma peruslenkkarit, joilla ei pitäisi juosta kuin korkeintaan pihapeleissä. Sinänsä siis reissu ei ollut ostosreissuna turha, koska sain kuitenkin informaatiota ja nyt tiedän, mitkä kengät minun kannattaa ostaa...


ASICS GEL NIMBUS 14 JR

Tai sitten...

ASICS GT 1000 JR

Mutta melkoisesti ottaa päähän, ettei niitä kenkiä nyt sitten useammassakin kaupassa vierailusta huolimatta löytynyt. Täytyy kuikuilla näiltä omilta kulmilta sitten tai lopulta vaikka tilata jostain, ellei muuten onnistu.

Kävin hakemassa tänään myös puutarhamultaa ja lisää kukkia perennaan. Ja muratin. Muratti oli totaalinen heräteostos, jolle en tiedä edes vielä varsinaisesi paikkaakaan. Teki vain mieli ostaa ja kun halvalla sai niin.... Samalla reissulla kävin koirien kanssa Oittaalla kävelemässä tunnin verran, mikä onkin koko päiväni ainut liikuntasuorite. Se oli toisaalta tarkoituskin, sillä tähän kohti tarvitsin lepopäivän.

Urpon ja Turbon ekat uinnit kesällä 2013

Koska Hiihtäjällä on jälleen jotain äijien juttuja, olen itsekseni kotona illan ja siihen istuu täydellisesti - etenkin tämän kenkäpäivän jälkeen - Lainakengissä-elokuva. Ihan parasta viihdettä just nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!