perjantai 3. toukokuuta 2013

Kotoilua, kuntoilua ja kiekkoa.

Kotoilu is back. Olen sen verran energinen, että tänään huushollissamme suoritettu huonekalujen järjestyksen muutos sai sisustusinnostuksen jälleen heräämään. Meillä ei kyllä olis nyt oikeastaan varaa juurikaan sisustella, mutta joitakin asioita hankintalistalla vaan väkisinkin on. Yksi iso menoerä ovat 12 kpl ruokahuoneen pöydän tuoleja, tai tarkemmin sanottuna niiden verhoilu. Raivostuttava homma ja vielä ärsyttävämpi hinta niillä kankailla - 20-30 euroa metri! No, aion kyllä ottaa asian tavalla tai toisella työn alle. Vastahan se on 2 vuotta ollut tavoitteena... Mutta tässä keväässä on nyt sitä jotain!!!




Energiaa on ihan pirusti, tavallaan. Tänään oli kyllä helkkarin tahmee tunne salille mennessä, mutta jaksoin siltikin tehdä ihan ok käsi- ja yläkroppatreenin, sekä ottaa sen vatsalihashaasteenkin jälleen haltuuni. Ensi viikolla pitää muuten kaivella siitä se vko 2-sarja käyttöön. Huomasin kyllä, että eilinen 14km ennätysjuoksu painoi vielä, enkä ollut ihan täydessä iskussa - mutta tein parhaani. Seuraava salitreeni tulossa vasta maanantaina, sillä viikonloppu on pyhitetty pihatöille ja kotoilulle. Ja koirien kanssa liikkumiselle.




Tänään pääsin korkkaamaan muuten uudet kenkäni. Pakko myöntää, että aika huomiotaherättävän pinkit ne kyllä on! Kaveri sanoi, että kannattais ehkä käyttää mustien housujen kanssa jotain värikkäämpää toppia, niin ei noin härskisti pomppais nuo popot esiin. Mut hei, KUKA kattoo kenenkään jalkoja siellä?! Haluan uskoa, et itse kukin keskittyy suurimmaksi osaksi omaan treeniinsä. Ei mun voimauttaviin supertossuihin. ;)

Ja entäs sitten toi lätkä?! Kyllä sitä on odotettu!!! Meillä syötiin äsken just ennen matsia kunnon jättipihvit, grillattua ananasta ja paprikaa, sekä keväistä varhaiskaalisalaattia - kuulemma mun palkankorotuksen kunniaksi (jee, hyvä minä!) ja nyt silmä kovana seurataan Suomen ekaa matsia. Ja TOINEN MAAAAALIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Wohoo, tää on silkkaa juhlaa!!!!! JES JES JES!!!


Ihan kiva motivaatiokuva lätkähengessä, yeah? Kuvan osoite.


Aha. Ei se ollutkaan maali. No voi elämä! Onneks on se yksi maali jo alla ja kuten Mertaranta äsken totesi "ei se pojat mitään, tehdään kohta lisää". ;)

Terkut muidekin kotikatsomoihin!

1 kommentti:

Kiitos!