torstai 20. kesäkuuta 2013

Kahvakuulakaravaanarit kesälomalla, osa 1 "Tässä käytetty dippinne, olkaa hyvä!"

Juhannusta kohti ja samalla lomalle pakenee parhaillaan asuntoauto täynnä olutta, siideriä ja urheiluvälineitä. Melko ristiriitaista, myönnetään. Ei mennä yksityiskohtiin tai aleta rypemään selittelyiden suossa.

Sen sijaan haluan jakaa teille kokemuksemme eräässä burgerimestassa pohjoiseen vievän matkamme varrella.. Tämä tarina on tosi ja puoltaa vahvasti pikaruokabisneksen boikotoimista. Ja paljastaa käsistä lähteneen porsasteluni laajuuden, sillä ei, tähän tarinaan ei sisälly sanoja kuten terveellinen, ravitseva, raiks tai salaatti...

Tilattuamme ateriamme ja odotettuamme niitä varsin vähän aikaa, tuli tarjoilija ja toi minulle annokseni sekä dipin, jonka käsi sydämellä uskoin ja ahneuksissani toivoin kuuluvan annokseeni. Dippailimme molemmat ranuja siihen, kun tarjoilija tuli palvelemaan takanamme olevaa pöytäseuruetta, mukanaan sama annos kuin minulla, mutta ilman dippiä. Tarjoilija kurkkasi pöytäämme ja kysyi, olinko tilannut dipin. Kerroin, että en ja että ihmettelinkin vähän. Seuraavaksi tapahtumat etenivät niin nopeasti, etten osannut edes viheltää välissä.

Tarjoilija nimittäin otti dipin tarjottimeltani ja antoi sen naapuripöytään, saatesanoin "Se oli vaan väärällä tarjottimella".

Totaalinen jäätyminen. Naapuripöydässä alettiin heti syödä omia ranuja dipin - KÄYTETYN DIPIN - kera ja tarjoilija poistui paikalta. Eihän noin voi toimia?! Asiakkaalle olis pitänyt tuoda keittiöstä ihan uusi dippi, riippumatta siitä, oltiinko me korkattu se alkuperäinen kastike vai ei,tai näkikö tarjoilija meidän tehneen sen vai ei. Järkyttävää. Ja samalla niin länsimaalaista olla näin "shokissa"... Mut kuitenki!!! :-/

Edempänä mainitsin myös urheiluvälineet. Meillä on oikeesti kolmen kokosta kahvakuulaa, jumppamatto ja polkupyörät messissä. Lisäksi asuntoautoon on ahdettu kasa treenivaatteita ja kaikki mahdolliset ulkoiluvarusteet. Kunhan tästä juhannuksesta toinnutaan, tätä lomaa ei käytetä pelkästään lorvimiseen! Vaikka on miulla tuolla kasa pokkareita ja naistenlehtiäkin, koska tarvitsen sitä paikallaan olemista nyt todella kovasti, kuluneen kevään oltua duunin puolesta niin rankka.

Ja sitä paitsi. Elokuun 5. päivä alkaa sitten se 10 viikon itsekuritesti, eli dietti. Sit ei lueskella pokkareita eikä juoda siideriä!!!

Ihanaa juhannusta kaikille!
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!